למה אני מחפשת חום

אני מחפשת חום כשקר לי, אני לא באמת כזו... אני מחפשת חום כשאין לי מזור מבן זוגי המשתתק לו בפינה.. אני מחפשת חום כשקר לי.. אני מחפשת שהחומה תגיח בצורה של עוד גבר או שניים שישמחו את ליבי כשאתה חסר... אני איתך.. אבל מרגישה בודדה... אז כשחסרה לי אהבה.. אני שוכחת את החסרון... ומגנה על עצמי בכך שאני משאילה.. אהבה אחרת.
אני מפחדת להתאהב ולכן בוחרת לסתום את הגוללים הרבים שיש בי באמצעות אהבות חוזרות ונשנות, אני נקבה וכשמי כן אני, נקובה, נקובה, הנקבים שבי צריכים שמישהו יעניק לי חיזורים, נישוקים, חום ובעיקר מחמאות, אלוקים יצר אותנו בצורה הזו מסתבר, הוא יצר בכדי שיגיח אותו האחד ויזין אותנו כל פעם מחדש, את הגבר הוא יצר על מנת שיגבור כמעט על כל דבר ואיך נגבור אנו על יצירנו או בכלל? שהרי עומדת מולנו מלאכה לא פשוטה למלא את הכלי הנקוב כל פעם מחדש, תפקיד הגבר הוא בהחלט בין היתר להזין גם אותנו באהבה.

כשהוא לא מעניק לך תשומת לב

את באמת מנסה, מנסה בכל כוחן להרגיש את האהבה הראשונה והוא מבחינתו עשה את שלו, את שם, האמת שם ואין צורך לעשות עוד דבר, הוא לא משקיע בך יותר וגם ממך נעלמה רוח ההשקעה, הוא לא מעניק לך תשומת לב וכבר שנים שלא אומר לך עד כמה נאה שמלתך ומספיקה רק דקה בעוד את יורדת אל המכולת נטולת סנדלים, יחפה מהכל ואפילו יחפה קצת בלב.

את פוגשת את נער המכולת ואפילו הוא יכול להזין את ליבך הריק והבודד ולו לשניה בכך שהוא במקרה מחייך אלייך, לשם שינוי הוא לא מנסה להוציא ממך את הדברים הרעים ואת מרגישה כמו בימים הראשונים וזה לא משנה שאת לא באמת מכירה את נער המכולת, החיוך שלו בהחלט מצליח להזין את נשמתך הבודדה ולו לרגע קט.

מרוב דובים לא רואים יער?

דווקא אצלך הדברים קצת שונים, את בהחלט אומרת שלהשתמש ביער גדוש בדובים זה עוזר על מנת לשמור על הלב ,אז בסופו של דבר את מחפשת חום כשאת יודעת שהוא חסר לך ולא פעם את מעזה ולוקחת אותו ממי שמוכן להעניק אותו מהמקום האמיתי. האם זה בסדר? אנחנו לא באמת בעמדה שיפוטית כי לחום יש צורות רבות והוא לא מגיע רק במגע, הוא בהחלט יכול להגיע גם בצורה של חיוך או סתם אמירה טובה ולכל הגברים שתוהים אם את מחפשת עדיין חום, את תמיד יכולה להגיד להם שאת החום את תפסיקי לחפש כשהוא ישוב וישרת אותך באמת.

אם גם אתם שכחתם מהו חום אמיתי, נשמח אם תספרו לנו על כך.
למה אני מחפשת חום

מאמרים דומים שיכולים לעניין אותך:

איך לטפל בלב שבור?

איך לטפל בלב שבור?

פורסם בתאריך: 28/02/2024 12:19:54

במאמר זה ניתן לכם מספר אסטרטגיות וטכניקות בדרך לריפוי של לב שבור, צעד אחר צעד במסע הקשה ובדרך לריפוי

כיצד להצליח באתרי הכרויות

כיצד להצליח באתרי הכרויות

פורסם בתאריך: 23/09/2021 14:57:23

אתרי ההיכרויות מציעים לכם היצע רחב של אנשים שמחפשים זוגיות בדיוק כמוכם. הם מספרים על עצמם באתר ההיכרויות, מאפשרים לכם לראות תמונה שלהם מבעוד מועד וכל זה נעשה לפני המפגש

סקס בדייט הראשון

סקס בדייט הראשון

פורסם בתאריך: 01/10/2014 12:40:51

כמו תקליט שבור, בכל פעם שאני יוצאת לדייט ומספרת על כך לאחת החברות שלי, אני זוכה כמעט תמיד לאותן האמירות... אל תשכבו בדייט הראשון!

האח הגדול של עולם ההיכרויות

האח הגדול של עולם ההיכרויות

פורסם בתאריך: 20/04/2021 12:58:48

האם שמעתם על "האח הגדול" בעולם ההכרויות? קבלו הצצה אל מאחורי הקלעים של עולם ההיכרויות ומי הוא "האח הגדול" בעולם הזה?

כל האופציות פתוחות לפרק ב

כל האופציות פתוחות לפרק ב

פורסם בתאריך: 16/09/2020 12:53:37

בזמננו כאשר כל זוג שלישי מתגרש, יש אופציות מגוונות דרך הרשת למציאת בן/בת זוג תוך שמירה על דיסקרטיות על מנת לספק הגנה על ההורה והילד.

מה לובשים לדייט ראשון?

מה לובשים לדייט ראשון?

פורסם בתאריך: 26/10/2021 10:06:49

עוד שעתיים הדייט המיוחל, את פותחת את הארון וממש אבל ממש לא יודעת מה ללבוש. לא עוד... קצת סדר בארון.

סרגל נגישות
למידע נוסף ועדכונים בסרגל הנגישות:
צרו איתנו קשר